ДІІТ сьогодні, № 11 (147), 04 груд. 2012 - (:unkn) unknown (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна, 2012)
UKR: Газета «ДІІТ сьогодні» – орган ректорату і профкому Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна. Періодичне видання висвітлює питання про суспільне, наукове та культурне життя університетської спільноти та інші напрямки роботи з студентською молоддю.

ENG: The newspaper "DIT Today" is the organ of the rectorate and trade union committee of Academician V. Lazaryan Dnipropetrovs'k National University of Railway Transport. The periodical covers issues of social, scientific and cultural life of the university community and other areas of work with students.
DIIT today, № 11 (147), 04 Dec. 2012
Keywords: газета; ДІІТ; ДНУЗТ; університетська спільнота; newspaper; DIIT; DNURT; university community