Дослідження протоколів внутрішньої маршрутизації в комп’ютерних мережах Придніпровської залізниці - Пахомова, Вікторія Миколаївна; Сень, Д. С. (Укр.ДАЗТ, Харків, 2011)
UK: Визначення оптимальної політики щодо організації маршрутизації об'єднаної комп'ютерної мережі на імітаційній моделі за протоколом RIP.

RU: Определение оптимальной политики относительно организации маршрутизации объединенной компьютерной сети на имитационной модели по протоколу RIP.

EN: The optimum policy concerning organization of routing of the incorporated computer network on imitating model under the protocol RIP is defined.
Исследование протоколов внутренней маршрутизации в компьютерных сетях Приднепровской железной дороги
В. Пахомова: ORCID 0000-0001-8346-0405
Keywords: протокол; імітаційна модель; динамічна маршрутизація; топологія мережі; имитационная модель; динамическая маршрутизация; топология сети; protocol; simulation model; dynamic routing; network topology; КЕОМ