Удосконалення системи організації роботи залізничного напрямку на основі спеціалізації за призначенням ниток графіка руху вантажних поїздів - Бутько, Тетяна Василівна; Музикін, Михайло Ігорович (Український державний університет залізничного транспорту, Харків, 2017)
UKR: Розроблено стохастичну математичну модель вибору інтенсивності прямування спеціалізованих поїздів на залізничному напрямку, яка враховує випадковий характер прямування поїздів за наскрізною ниткою графіка руху. Знайдені параметри ниток графіка руху спеціалізованих поїздів та інтервали їх прокладання у графіку руху поїздів за дільницями залізничного напрямку.

RUS: Разработан стохастическая математическая модель выбора интенсивности следования специализированных поездов на железнодорожном направлении, которая учитывает случайный характер следования поездов по сквозной нити графика движения. Найдены параметры нитей графика движения специализированных поездов и интервалы их прокладки в графике движения поездов по участкам железнодорожного направления.
Совершенствование системы организации работы железнодорожного направления на основе специализации по назначению нитей графика движения грузовых поездов
Improvement of the Organization Rail Direction on the Basis of Specialization Purpose Paths Schedule of Freight Trains
М. Музикін: ORCID 0000-0003-2938-7061
Keywords: математична модель; поїзди; графік руху; математическая модель; поезда; график движения; mathematical model; trains; motion graphics; КБЖД; КІТ