Университетская библиотека: новый этап в информационном обслуживании пользователей - Шитикова, Татьяна Николаевна; Матвеева, Елена Владимировна; Юнаковская, Виктория Викторовна (Рівненський державний гуманітарний університет, 2016)
RU: В статье на примере научно-технической библиотеки Днепропетровского национального университета железнодорожного транспорта, в частности, отдела обслуживания научной литературой, рассмотрены новые направления деятельности библиотек, связанные с работой в цифровой среде.

UK: У статті на прикладі науково-технічної бібліотеки Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, зокрема, відділу обслуговування науковою літературою, розглянуті нові напрямки діяльності бібліотек, пов'язані з роботою в цифровому середовищі.

EN: The article considers the new areas of library activities by the example of the service department of scientific literature of Scientific and Technical Library of Dnipropetrovsk National University named after Academician V. Lazaryan. These areas deal with the work in digital media.
Університетська бібліотека: новий етап в інформаційному обслуговуванні користувачів
University Library: the new phase in the information service of users
Т. Шитикова: 0000-0003-2773-818X, O. Maтвєєва: ORCID 0000-0002-2616-0454, В. Юнаковська: ORCID 0000-0002-7448-9625
Keywords: библиотека вуза; инновационные направления работы университетских библиотек; бібліотека ВНЗ; інноваційні напрями діяльності університетських бібліотек; higher school library; innovation areas of university library activity; система наукових комунікацій; system of scientific communications; система научных коммуникаций; электронные ресурсы; открытый доступ; електронні ресурси; відкритий доступ; electronic resources; open access; НТБ