Сравнение моделей технического обслуживания тягового подвижного состава по неполным данным - Капица, Михаил Иванович; Крячко, Валерий; Коваль, Андрей (Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, Луганськ, 2011)
RUS: По известным моделям технического обслуживания и ремонта при полном отсутствии информации о надежности тягового подвижного состава (ТПС) и при одной известной точке функции распределения «времени жизни» ТПС определены оптимальные планы диагностических проверок, проведено сравнение указанных моделей.

UKR: По відомим моделям технічного обслуговування і ремонту при повній відсутності інформації про надійність тягового рухливого складу (ТРС) і при одній відомій точці функції розподілу «часу життя» ТРС визначені оптимальні плани діагностичних перевірок, проведено порівняння вказаних моделей.

ENG: On the known models of technical service and repair at complete null information about reliability of hauling mobile composition (HMC) and at one known point of function of distributing of «time of life» of HMC the optimum plans of diagnostic verifications are certain, comparison of the indicated models is conducted.
Порівняння моделей технічного обслуговування тягового рухомого складу за неповними даними
M. Капица: ORCID 0000-0002-3800-2920
Keywords: тяговый подвижной состав; отказ; планирование; план диагностических проверок; затраты; минимаксная задача; минимаксный план; тяговий рухомий склад; відмова; планування; план діагностичних перевірок; витрати; мінімаксне завдання; мінімаксний план; hauling rolling stock; refuse; planning; plan of diagnostic verifications; expenses; minimax task; minimax plan; КЛ