Бібліотека 4.0 – бібліотека майбутнього - Вдовіна, Олена Олександрівна (Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна, Дніпро, 2021)
UK: Розглянуто поняття бібліотеки наступного покоління – Бібліотеки 4.0. Схарактеризовано переваги та особливості Бібліотек 4.0. Проаналізовано нові напрямки розвитку бібліотек майбутнього.

EN: The concept of the next generation library – Libraries 4.0. The advantages and features of Libraries 4.0 are described. New directions of future library development are analyzed.
Library 4.0 - Library of the Future
О. Вдовіна: ORCID 0000-0003-3770-125X
Keywords: бібліотека 4.0; технології; управління; бібліотечне обслуговування; library 4.0; technology; management; library service