О повышении трещиностойкости проката - Перков, Олег Николаевич; Вакуленко, Игорь Алексеевич; Кузьмичев, В. М. (ПО " Металлургпром", 2015)
RUS: Оценка влияния знакопеременного деформирования изгибом на процессы зарождения и роста трещины в термоупроченном низкоуглеродистом прокате

UKR: Оцінка впливу знакозмінного деформування вигином на процеси зародження і росту тріщини в термозміцненом низьковуглецевом прокаті

ENG: Evaluation impact of sign-changing deformation by bow on origin processes and spread of crack in thermostrengthened and low-carbon rolled iron
Про підвищення трещиностойкості прокату
Increasing of Crack-Resistance of Rolled Iron
И. Вакуленко: ORCID 0000-0002-7353-1916, О. Перков: ORCID 0000-0002-8101-1654
Keywords: трещина; рост; прокат; сталь; стріщина; ріст; crack; spread; steel; КПММ