Вебліографія: нові формати представлення бібліографії у веб-середовищі - Корольова, Тетяна Діонісіївна (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2016)
UK: У статті розкривається зміст поняття «вебліографія», а також розглянуті питання актуальності створення вебліографічної продукції в бібліотеках. Проаналізовано роботу Наукової бібліотеки НУК імені адмірала Макарова зі створення тематичних вебліографічних навігаторів.

RU: В статье раскрывается понятие «веблиография», а также рассмотрены вопросы актуальности создания веблиографической продукции в библиотеках. Проанализирована работа Научной библиотеки НУК имени адмирала Макарова по созданию тематических веблиографических навигаторов.

EN: The article deals with the concept of «Webliography», and also discussed topical issues of creating Webliography in libraries. The operation of the Scientific Library of Admiral Makarov National University of Shipbuilding to create thematic Internet navigators.
Веблиография: новые форматы представления библиографии в веб-среде
Webliography: New Formats of Presentation Bibliography in the Web Environment
Корольова, Т. Д. Вебліографія: нові формати представлення бібліографії у веб-середовищі [Електронний ресурс] / Т. Д. Корольова // Бібліотека університету на новому етапі розвитку соціальних комунікацій : матеріали ІІІ міжнар. науч.-практ. конф., 1-2 грудня 2016 р. / М-во освіти і науки України, Дніпропетр. нац. ун-т зал. трансп. ім. акад. В. Лазаряна. — Дніпро, 2016. — DOI: https://dx.doi.org/10.6084/m9.figshare.4252640.
Keywords: вебліографія; бібліографія; бібліотека; інтернет-середовище; цифрова інформація; інтернет-навігатор; веблиография; библиография; библиотека; интернет-среда; цифровая информация; интернет-навигатор; webliography; bibliography; library; Internet environment; digital information; Internet- navigator