Удосконалення технологічного процесу підготовки моторвагонного рухомого складу у рейс - Груник, Назарій Степанович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2022)
UKR: Бакалаврська робота виконана на 47 сторінках, містить 1 ілюстрацію, 1 таблицю та 22 використаних джерела. Проаналізовано конструкцію моторвагонного рухомого складу, місце технологічного процесу підготовки моторвагонного рухомого складу у рейс у загальній системи технічного обслуговування та ремонтів моторвагонного рухомого складу. Виявлено «слабкі місця», розраховано параметри цеху для проведення технічного огляду моторвагонного рухомого складу, що суміщений з процесом його підготовки у рейс, запропоновано удосконалену технологію підготовки та відповідне технологічне обладнання.

ENG: The bachelor's thesis consists of 47 pages, contains 1 illustration, 1 table, and 22 sources. In the bachelor's thesis, the design of the multi-unit rolling stock, the place of the technological process of preparation of multi-unit rolling stock for the flight in the general system of maintenance and repairs of multi-unit rolling stock are analyzed. "Weaknesses" were identified, the parameters of the shop for technical inspection of multi-unit rolling stock, combined with the process of its preparation for the flight, were calculated, and improved training technology and appropriate technological equipment were proposed.
Improving the Technological Process of Preparation of Multi-unit Rolling Stock for Running
Keywords: дизель-поїзд; технічне обслуговування; підготовка у рейс; прибирання; параметри цеху; розрахунок; diesel train; maintenance; flight preparation; cleaning; shop parameters; calculation; КРС (ЛІ)