Визначення ефективного архітектурного конструктивно-технологічного варіанту каркасу житлового будинку на житловому масиві «Перемога» у місті Дніпро» - Стефанців, Олексій Васильович (Дніпровський національний університет транспорту ім. акад. В. Лазаряна, 2020)
UK: В дипломній магістерській роботі визначається найефективніший інноваційний конструктивно-технологічний варіант каркасу на основі порівняння проектних ресурсів для зведення будівлі на житловому масиві «Перемога» у місті Дніпро. Предметом дослідження є конструктивно-технологічне рішення каркасу багатоповерхового житлового будинку на житловому масиві «Перемога» та його основні техніко-економічні показники. Зокрема ресурсні показники, цінові показники, терміни виконання робіт двох варіантів розглянутого варіанту каркасу, технологію виконання робіт, їх аналіз та визначення найбільш ефективного. Об’єктом дослідження є каркас ЖК «Салют» на житловому масиві «Перемога», що розташований в місті Дніпро. Даний об’єкт вже збудований із цегляної кладки на 10 поверхів. В дипломної роботі відображено економічну ефективність варіанту монолітного каркасу, що проявляється у зменшенні тривалості будівництва; збільшення поверховості будівлі; збільшення корисної площі забудови, що призводить до збільшення прибутку.

EN: The master's thesis determines the most effective innovative structural and technological version of the frame based on a comparison of design resources for the construction of a building on the residential area "Peremoga" in the city of Dnipro. The subject of the study is the structural and technological solution of the frame of a multi-storey residential building on the residential area "Victory" and its main technical and economic indicators. In particular, resource indicators, price indicators, terms of performance of works of two variants of the considered variant of a skeleton, technology of performance of works, their analysis and definition of the most effective. The object of the study is the frame of the residential complex "Salyut" on the residential area "Peremoga", located in the city of Dnipro. This facility is already built of brickwork on 10 floors. The thesis reflects the economic efficiency of the monolithic frame, which is manifested in the reduction of construction time; increasing the number of storeys of the building; increase in usable building area, which leads to increased profits.
Determination of an Effective Architectural-Constructive-Technological Variant of the Frame of a Residential Building on the Residential Area «Peremoga» in the City of Dnipro
Keywords: монолітний каркас; шнноваційний конструктивно-технологічний варіант каркасу; економічна ефективність; Innovative constructive-technological variant of a framework; economic efficiency; monolithic framework; ВКР