Комп'ютерна дискретна математика. Задача про найкоротший шлях : навчально-методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи - Максименкова, Юлія Анатоліївна; Михайлова, Тетяна Федорівна; Нечай, Ігор Вікторович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2026)
UKR: Навчально-методичні рекомендації призначені для використання студентами денної та заочної форми навчання спеціальностей F7 «Комп’ютерна інженерія», F5 «Кібербезпека та захист інформації» під час практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Комп’ютерна дискретна математика». Навчально-методичні рекомендації містять основні теоретичні положення для засвоєння матеріалу, варіанти індивідуальних завдань.
Електронне видання В авторській редакції Ю. Maксименкова: ORCID 0000-0002-3949-9553; T. Михайлова: ORCID 0000-0003-4609-7744; І. Нечай: ORCID 0000-0002-9250-7794
Keywords: навчально-методичні рекомендації; практичні заняття; самостійні роботи; індивідуальні завдання; комп’ютерна дискретна математика; алгоритм Дейкстри; Maple; алгоритм Форда-Мура-Беллмана; Wolfram Cloud; 2148; КФПМ ФКТС; MATHEMATICS