Выбор рационального распределения потоков поездов по железнодорожному полигону - Мозолевич, Григорий Яковлевич; Кравченко, Вера Владимировна (ДВГУПС, 2013)
RU: В статье выполнены исследования влияния распределения потоков поездов по участкам железнодорожного полигона на экономические показатели, формализована и решена задача выбора маршрутов пропуска поездопотоков.

UK: У статті виконані дослідження впливу розподілу потоків поїздів по дільницях залізничного полігону на економічні показники, формалізована і розв'язана задача вибору маршрутів пропуску потоків поїздів.

EN: The article to study the effect of flow distribution trains on railway landfill sites for economic performance, formalized and solved the problem of the choice of routes crossing flows of trains.
Вибір раціонального розподілу потоків поїздів по залізничному полігону
Choice of Rational Trains’ Flowes Distributions all Round Railway Landfill
Г. Мозолевич: ORCID 0000-0002-4715-1645
Keywords: распределение потоков; прибыль железных дорог; выбор маршрутов; задача оптимизации; железнодорожный полигон; розподіл потоків; прибуток залізниць; вибір маршрутів; завдання оптимізації; залізничний полігон; distribution of flows; earnings railways; route selection; optimization problem; railway landfill; КСВ