Аналіз впливу кросплатформних технологій на діяльність підприємств електронного бізнесу - Дружин, Іван Євгенович; Бандоріна, Лілія Миколаївна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Розглянуто питання впливу кросплатформних технологій на діяльність підприємств електронного бізнесу, визначення їх внеску у процеси прийняття рішень.

ENG: The article considers the impact of cross-platform technologies on the activities of e-business enterprises and determines their contribution to decision-making processes.
Analysis of the Impact of Cross-Platform Technologies on the Activities of E-Business Enterprises
Л. Бандоріна: ORCID 0000-0003-1383-3098
Keywords: електронний бізнес; кросплатформні технології; аналітика; інтеграція; хмарний сервіс; e-business; cross-platform technologies; analytics; integration; cloud service; КЕкІ; TECHNOLOGY::Information technology; SOCIAL SCIENCES::Business and economics