6 (48) випуск. Наука та прогрес транспорту - (:unkn) unknown (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2013)
UK: У статтях наведені наукові дослідження, виконані авторами в Дніпропетровськом національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та інших організаціях. Статті присвячені вирішенню актуальних питань залізничного транспорту по наступних напрямках: автоматизовані системи керування, екологія на транспорті, економіка транспорту, електричний транспорт, залізнична колія, моделювання задач транспорту та екології, ремонт та експлуатація засобів транспорту, рухомий склад і тяга поїздів, транспортне будівництво. Вісник становить інтерес для працівників науково-дослідних організацій, викладачів вищих навчальних закладів, докторантів, аспірантів, магістрантів та інженерно-технічних працівників.

RU: В статьях отражены научные исследования, выполненные авторами в Днепропетровском национальном университете железнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна и других организациях. Статьи посвящены решению актуальных вопросов железнодорожного транспорта по следующим направлениям: автоматизированные системы управления, экология на транспорте, экономика транспорта, электрический транспорт, железнодорожный путь, моделирование задач транспорта и экологии, ремонт и эксплуатация транспортных средств, подвижной состав и тяга поездов, транспортное строительство. Вестник представляет интерес для работников научно-исследовательских организаций, преподавателей высших учебных заведений, докторантов, аспирантов, магистрантов и инженерно-технических работников.
6 (48) выпуск. Наука и прогресс транспорта
6 (48) release. Science and Transport Progress
Keywords: транспорт; рухомий склад; транспортна інфраструктура; інформаційні системи на транспорті; інтелектуальні системи на транспорті; технології на транспорті; менеджмент на транспорті; економіка транспорту; екологія на транспорті; транспортне будівництво; діяльність вищої школи; подвижной состав; транспортная инфраструктура; информационные системы на транспорте; интеллектуальные системы на транспорте; технологии на транспорте; менеджмент на транспорте; экономика транспорта; экология на транспорте; транспортное строительство; деятельность высшей школы