Огляд сучасних методів і методик оцінки впливу організаційно-технологічних рішень на будівельне виробництво - Радкевич, Анатолій Валентинович; Павлов, Іван Дмитрович; Данкевич, Наталія Олександрівна (Київський національний університет будівництва i архітектури, 2018)
UKR: У статті розглядаються основні методи аналізу організаційно-технологічних рішень які дозволяють сформулювати ряд вимог до складної системи, призначеної для застосування на будівельному виробництві. Актуальним напрямом досліджень в цій області є розробка інтегральної моделі організаційно-технологічних і управлінських рішень, що дозволяє вибирати оптимальні критерії створення кінцевого продукту і подальшого моніторингу їх виконання.

RUS: В статье рассматриваются основные методы анализа организационно-технологических решений позволяющих сформулировать ряд требований к сложной системы, предназначенной для применения на строительном производстве. Актуальным направлением исследований в этой области является разработка интегральной модели организационно-технологических и управленческих решений, позволяет выбирать оптимальные критерии создания конечного продукта и дальнейшего мониторинга их выполнения.

ENG: The article deals with the main methods of analysis of organizational and technological solutions that allow formulating a number of requirements for a complex system designed for use in construction. The actual direction of research in this area is the development of an integrated model of organizational, technological and managerial decisions, which allows you to choose the optimal criteria for the creation of the final product and further monitoring their implementation.
Анализ современных методов и методик оценки влияния организационно-технологических решений на строительное производство
Analysis of Modern Methods and Methodologies of Estimation of Influence of Organizational Technological Decisions on a Building Production
А. Радкевич: ORCID 0000-0001-6325-8517
Keywords: організаційно-технологічні рішення; сітьове планування; ефективність; организационно-технологические решения; сетевое планирование; эффективность; organizational technological decisions; network planning; efficiency; КБВ