Управління комунікаціями у проєкті : навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни - Корхіна, Інна Арнольдівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Навчально-методичні рекомендації призначені для використання студентами очної та заочної форми навчання спеціальності D3 Менеджмент під час вивчення дисципліни «Управління комунікаціями у проєкті», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Управління проєктами» (другий магістерський рівень освіти). Навчально-методичні рекомендації містять основні теоретичні положення для засвоєння матеріалу, тестові питання та завдання для самоперевірки, рекомендовану літературу.
Електронне видання В авторській редакції І. Корхіна: ORCID 0000-0002-7530-7993
Keywords: навчально-методичні рекомендації; магістерський рівень; планування; документування; ділове спілкування; комунікації; 2076; КІВтаУП (ДМетІ); SOCIAL SCIENCES; SOCIAL SCIENCES::Business and economics