Кузов автомобіля для перевезення сипучих матеріалів - Храмцов, Анатолій Миколайович (ДП “Український інститут промислової власності”, Київ, 2017)
UKR: Кузов автомобіля для перевезення сипучих матеріалів складається з платформи, бортів та підйомного механізму. Додатково в ньому встановлені гідроциліндри для відкриття заднього борту та руху переднього борту по напрямних.
Keywords: МПК B62D 33/00; B62D 39/00; автомобільна техніка; конструкціїя кузова автомобіля; перевезення сипучих матеріалів; збільшення корисної дії автосамоскида; патент