Organization of Tourism Transportation on Narrow-Gauge Railways - Bobyl, Vladimir V.; Martseniuk, Larysa V. (Федеральный центр науки и образования Эвенсис, 2018)
ENG: The article explores the international experience of organizing tourist traffic on the narrow-gauge railway, examines the specifics of such tourist routes in Ukraine, and provides recommendations for their further development.

UKR: У статті досліджено міжнародний досвід організації туристичних перевезень вузькоколійною залізницею, розглянута специфіка таких туристичних маршрутів в Україні, а також надані рекомендації щодо їх подальшого розвитку.

RUS: В статье исследован международный опыт организации туристических перевозок по узкоколейной железной дороге, рассмотрена специфика таких туристических маршрутов в Украине, а также предоставлены рекомендации по их дальнейшему развитию.
Організація туристичних перевезень по вузькоколійній залізниці
Организация туристических перевозок на узкоколейной железной дороге
V. Bobyl: ORCID 0000-0002-7306-3905; L. Martseniuk: ORCID 0000-0003-4121-8826
Keywords: tourism; railway transport; narrow-gauge; organization of routes; туризм; залізничний транспорт; вузька колія; організація маршрутів; железнодорожный транспорт; узкая колея; организация маршрутов; КОІО; КЕМ