Контекстне документування API: як враховувати потреби користувачів - Богуцький, Данило Владиславович; Горбова, Олександра Вікторівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Досліджено теоретичні питання контекстного документування API. Розглянуто методи адаптації документації до потреб користувачів, інструменти для створення динамічного контенту та приклади успішного застосування.

ENG: The theoretical issues of contextual API documentation are investigated. Methods of adapting documentation to the needs of users, tools for creating dynamic content, and examples of successful application are considered.
Contextual API Documentation: How to Consider User Needs
Д. Богуцький: ORCID 0009-0003-3854-8637; О. Горбова: ORCID 0000-0002-5612-2715
Keywords: контекстне документування; персоналізація; динамічний контент; користувацький досвід; contextual documentation; API; personalization; dynamic content; user experience; КІТ; TECHNOLOGY::Information technology; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences