Підвищення коефіцієнта потужності електродвигунів пристроїв на підприємствах з ремонту залізничної техніки - Маренич, Оксана Леонідівна; Маренич, Олександра Олександрівна (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2008)
UKR: Розглянуті шляхи підвищення коефіцієнта потужності електроприводів устаткування підприємств з ремонту залізничної техніки з урахуванням специфічних умов технологічних процесів.

RUS: Рассмотрены методы повышения коэффициента мощности электроприводов установок на предприятиях по ремонту железнодорожной техники с учетом специфических условий технологических процессов.

ENG: In this article the following problem has been considered: ways of power factor increase for electric drives installed at the railway machinery repair enterprises with taking into account the specific conditions of technological processes.
Повышение коэффициента мощности электродвигателей устройств на предприятиях по ремонту железнодорожной техники
The Power Factor Improving of the Motors in Enterprises with Repair of Railway Equipment
О. Маренич: ORCID 0000-0003-3602-5851; О. Маренич: ORCID 0000-0003-4162-1746
Keywords: електропривод; потужність; ремонт; электропривод; мощность; electric drive; power; repair; КТОЕ; КАЕ