Gender Project of the Future (preprint) - Khmil, Volodymyr V. (Dnipro National University of Railway Transport named after Academician V. Lazaryan, Ukraine, 2019)
ENG: A special thematic issue in the Journal «Anthropological Measurements of Philosophical Research» devoted to gender content is analyzed. The focus of the review is on new directions of thought and practical realization of gender justice. Prospects for further development of the mentioned topic are determined.

UKR: Проаналізовано спеціальний тематичний номер журналу "Anthropological Measurements of Philosophical Research" (Антропологічні виміри філософських досліджень), присвячений гендерній проблематиці. У центрі огляду – осмислення пошуків гармонії між чоловіками та жінками, а також практична реалізація гендерної справедливості. Визначено перспективи подальшого розвитку зазначеної тематики.

RUS: Проанализирован специальный тематический номер журнала "Anthropological Measurements of Philosophical Research" (Антропологічні виміри філософських досліджень), посвященный гендерной проблематике. В центре обзора – осмысление поисков гармонии между мужчинами и женщинами, а также практическая реализация гендерной справедливости. Определены перспективы дальнейшего развития указанной тематики.
Гендерний проект майбутнього (препринт)
Гендерный проект будущего (препринт)
V. Khmil: ORCID 0000-0003-4710-6681
Keywords: gender; women’s rights; gender identity; gender justice; гендер; права жінки; гендерна самоідентифікація; гендерна справедливість; права женщины; гендерная самоидентификация; гендерная справедливость; КФС