Історично-антропологічні та філософські аспекти діалогу культур і процеси глобалізації (препринт) - Айтов, Спартак Шалвович (ДНУ, 2011)
UKR: Аналізуються ментальні та цівілізаційні аспекти процесів глобалізації та взаємовпливу культур.

RUS: Анализируются ментальные и цивилизацийни аспекты процессов глобализации и взаимовлияния культур.

ENG: Mental analyse and civilization aspects of globalization and mutual influence of cultures are investigated.
Исторически антропологические и философские аспекты диалога культур и процессы глобализации (препринт)
Historico-Antropological and Philosophical Aspects of Dialogue, Culture and Globalization Process (preprint)
C. Айтов: ORCID 0000-0001-9049-5868
Keywords: цивілізації; ментальність; глобалізація; діалог; цивилизации; ментальность; глобализация; диалог; civilization; mentality; globalization; dialogue; КФС