Підвищення ефективності ведення рейкового господарства за показниками надійності - Баль, Олена Миронівна (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2008)
UKR: Виконана комплексна оцінка впливу експлуатаційних факторів на інтенсивність відмов рейок у колії, розроблена методика визначення зазначеної величини, на основі моделі відмов рейок за дефектами контактно-втомленого і втомленого характеру для дослідження оціночних критеріїв міцності рейок, проведених експериментів і теоретичних досліджень.

RUS: Выполнена комплексная оценка влияния эксплуатационных факторов на интенсивность отказов рельсов в пути, разработана методика определения указанной величины, на основе модели отказов рельсов по дефектам контактно-уставшего и уставшего характера для исследования оценочных критериев прочности рельсов, проведенных экспериментов и теоретических исследований.
Повышение эффективности ведения рыночного хозяйства по показателям надежности
О. Баль: ORCID 0000-0003-2188-4098
Захист – 13 березня 2008 р.
Сканувала Камянська Н. О.
Keywords: залізниці; залізничні колії; відмова рейок; напружено-деформований стан; математичні моделі; железной дороги; железнодорожные пути; отказ рельсов; напряженно-деформированное состояние; математические модели; of the railway; a railway track; rail refusal; deflected mode; mathematical model; КККГ