Психологічна і психофізична підготовка як напрямок професійно-орієнтованого фізичного виховання студентів - Пічурін, Валерій Васильович; Пичурин, Валерий Васильевич; Pychuryn, Valery V.; Pichurin, Valeriy V. (Роял Принт, Днепропетровск, 2015)
UA: 1. Психологічна і психофізична підготовка студентів до професійної діяльності може здійснюватись в процесі фізичного виховання. її доцільно розглядати як частину фізичного виховання студентів спеціалізовану стосовно психологічних і психофізичних особливостей майбутньої професійної діяльності. 2. Психологічна і психофізична підготовка доповнює загальну і спеціальну фізичну підготовку та професійно-прикладну фізичну підготовку у фізичному вихованні студентів. З. Результатом психологічної і психофізичної підготовки має бути психологічна і психофізична готовність студента до професійної діяльності.

RU: 1. Психологическая и психофизическая подготовка студентов к профессиональной деятельности может осуществляться в процессе физического воспитания ее целесообразно рассматривать как часть физического воспитания студентов специализированную относительно психологических и психофизических особенностей будущей профессиональной деятельности. 2. Психологична и психофизическая подготовка дополняет общую и специальную физическую подготовку и профессионально-прикладную физическую подготовку в физическом воспитании студентов. 3. Результат психологической и психофизической подготовки должно быть психологическая и психофизическая готовность студента к профессиональной деятельности.
Психологическая и психофизическая подготовка как направление профессионально-ориентованого физического воспитания студентов
В. Пічурін: ORCID 0000-0002-3893-375X
Keywords: психофізична підготовка; психологічна і психофізична підготовка; психофизическая подготовка; психологическая и психофизическая подготовка; psycho-physical tгаіnіng; psychological аnd psychophysical tгaining; КФВ