Сталий інноваційний розвиток системи технічного регулювання України : робоча програма, методичні вказівки та індивідуальні завдання для студентів спеціальності 152 - Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка. ОПП "Якість, стандартизація, сертифікація та метрологія" (магістерський рівень) - Максакова, Оксана Сергіївна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2022)
UKR: Викладені робоча програма, методичні вказівки та індивідуальні завдання до вивчення дисципліни «Сталий інноваційний розвиток системи технічного регулювання України», наведені матриці виконання практичних робіт, а також запитання для контролю знань студентів. Призначені для студентів, що навчаються за Освітньо-професійною програмою «Якість, стандартизація, сертифікація та метрологія» спеціальності 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (магістерський рівень) заочної форми навчання.
Keywords: робоча програма; методичні вказівки; практичні роботи; індивідуальні завдання; стандартизація; інновації; технічні системи; якість управління; КСЯСМ (ІПБТ); 1244