Матеріали III Міжнародної конференції «Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід» - (:unkn) unknown (Національна металургійна академія України, Дніпро, 2019)
UKR: До збірника матеріалів ІІІ Міжнародної конференції «Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід» (12‐14 листопада 2019 р., Амстердам, Нідерланди) увійшли 93 доповіді (статті, тези), що надійшли до оргкомітету та були прийняті до опублікування.

ENG: Proceedings of the ІІІ International Conference «Innovative technologies in science and education. European experience » (November 12‐14, 2019, Amsterdam, Netherlands) includes 93 reports (articles, theses) received by the organizing committee and accepted for publication.
Proceedings of the III International Conference «Innovative Technologies in Science and Education. European Experience»
Keywords: інноваційні технології; освіта; розвиток; наука; виробництво; innovative technologies; education; development; science; production; КТТАМП