Рефлексія бездіяльності людини у філософії Томи Аквінського - Снітько, Дмитро Юрійович (Вищий інститут релігійних наук св. Томи Аквінського, Київ, 2013)
UK: Розтлянуто феномен людської бездіяльності в філософії Томи Аквінського. Особливу увагу приділено чинникам та екзистенційним аспектам співвідношення діяльності й бездіяльності людини.

RU: Рассмотрен феномен человеческой бездеятельности в философии Томы Аквинского. Особое внимание уделено факторам и экзистенциальным аспектам соотношения деятельности и бездеятельности человека.

EN: The article considers а human inactivity in the philosophy of Thomas Aquinas. Special attention concentrated on the existential aspects of human activity and inactivity relations.
Рефлексия бездействия человека в философии Томы Аквинского
Д. Снітько: ORCID 0000-0001-7417-7958
Keywords: людина; діяльність; бездіяльність; екзистенція; телеологія; человек; деятельность; бездействие; экзистенция; телеология; human; activity; inactivlty; existence; teleology; КФС