Підвищення надійності гідравлічних передач рухомого складу - Базьків, Олег Андрійович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2022)
UKR: Бакалаврська робота виконана на 52 сторінках, містить 0 ілюстрацій, 1 таблицю та 12 використаних джерел. В бакалаврській роботі проаналізовано надійність дизель-поїзда ДР1 в цілому та надійність його складових частин, розраховано показники надійності, проаналізовано систему автоматизованого управління гідропередачею з точки зору надійності, запропоновано технічні заходи щодо підвищення надійності: модернізація системи управління гідропередачею, впровадження технології діагностування системи управління та впровадження нових пристроїв для її перевірки і налаштування. Результати роботи можуть стати основою для аналогічних досліджень нових типів моторвагонного рухомого складу, який надійшов на залізниці України останніми роками: рейкових автобусів PESA620M, PESA630M а також дизель-поїздів ДПКр-2 та ДПКр-3.

ENG: The bachelor's thesis consist of 52 pages, contains 0 illustrations, 1 tables and 12 sources. In the bachelor's thesis the reliability of the diesel train DR1 as a whole and the reliability of its components are analyzed, reliability indicators are calculated, the automated hydraulic control system is analyzed from the point of view of reliability, technical measures to increase reliability are proposed: modernization of hydraulic control system, introduction of control system diagnostics technology for possibility of its checks and settings. The results can be the basis for similar studies of new types of railcar rolling stock, which arrived on the railways of Ukraine in recent years: rail buses PESA620M, PESA630M and diesel trains DPKR-2 and DPKR-3.
Improving the Reliability of the Rolling Stock Hydraulic Transmissions
Keywords: дизель-поїзд; надійність; гідравлічна передача; показники надійності; розрахунок; автоматизована система управління; diesel train; reliability; hydraulic transmission; reliability indicators; calculation; automated control system; КРС (ЛІ)