Напрямки розвитку цифрових бізнес-процесів на залізничному транспорті - Чаркіна, Тетяна Юріївна; Леонова, Юлія Русланівна (Cognum Publishing House, London, United Kingdom, 2025)
UKR: На сьогоднішній день, залізнична галузь України має багато невирішених проблем, серед яких відсутність високошвидкісних поїздів, нестача рухомого складу нового покоління, зношений рухомий склад та інфраструктура, брак інвестицій для розвитку галузі, в сучасних кризових умовах, впровадження цифрових технологій може стати вирішальним кроком для підвищення ефективності та конкурентоспроможності галузі.
Т. Чаркіна: ORCID 0000-0001-6202-0910
Keywords: залізничний транспорт; пасажирські перевезення; цифровізація бізнес-процесів; напрямки цифровізації пасажирських перевезень; інструменти цифрового маркетингу; КЕМ ДІІТ; SOCIAL SCIENCES; SOCIAL SCIENCES::Business and economic