Управління змінами на транспорті : навчально-методичні рекомендації і завдання до практичних занять - Чаркіна, Тетяна Юріївна; Гребенюк, Галина Михайлівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Навчально-методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання спеціальностей 073 «Менеджмент», 051 «Економіка» під час підготовки до практичних занять з дисципліни «Управління змінами на транспорті». Методичні рекомендації передбачають підготовку до проведення практичних та семінарських занять за 8 темами, містять питання та тести для перевірки знань.
Електронне видання В авторській редакції Т. Чаркіна: ORCID 0000-0001-6202-0910; Г. Гребенюк: ORCID 0000-0002-2807-0268
Keywords: навчально-методичні рекомендації; доктор філософії; менеджмент; економіка; діяльность підприємства; підприємства-монополісти; дивіденди; трансформація економічніх відносин; 2053; КЕМ ДІІТ; SOCIAL SCIENCES::Business and economics