Философия истории и развитие когнитивных подходов исторической антропологии (препринт) - Айтов, Спартак Шалвович (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2014)
RUS: Анализируется рецепция методологических подходов философско-исторического познания исторической антропологией.

UKR: Аналізується рецепція методологічних підходів філософсько-історичного пізнання історичною антропологією.

ENG: The reception analysis of methodological approaches of philosopho-historical cognition with historical antropology.
Філософія історії і розвиток когнітивних підходів історичної антропології (препринт)
Philosophy of History and Cognetive Approaches Development of Historical Antropology (preprint)
C. Айтов: ORCID 0000-0001-9049-5868
Keywords: философия истории; историческая антропология; научная динамика; когнитивные подходы; філософія історії; історична антропологія; наукова динаміка; когнітивні підходи; philosophy of history; historical anthropology; scientific dynamics; cognitive aproaches; КФС