Конструктивно-технологічне рішення одноповерхового будинку-апартаменту за адресою вул. Чкалова, 36, с. Піщанка, Новомосковського району Дніпропетровської області - Петренко, Юлія Володимирівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2022)
UKR: У бакалаврській дипломній роботі розробляється конструктивно-технологічне рішення, організаційно-технічні рішення та охорона праці для зведення одноповерхового будинку-апартаменту. Метою дослідження є визначення ефективного архітектурно-конструктивно-технологічного варіанту побудови одноповерхового будинку-апартаменту. Методи дослідження: аналіз представленого проектного рішення, бібліографічний пошук, дослідження технологічних процесів аналітичним методом, визначення основних техніко-економічних показників.

ENG: In the bachelor's thesis the constructive-technological decision, organizational-technical decisions and labor protection for construction of the one-storeyed house-apartment are developed. The aim of the study is to determine an effective architectural, structural and technological option for building a one-story apartment building. Research methods: analysis of the presented design solution, bibliographic search, research of technological processes by analytical method, determination of basic technical and economic indicators.
Constructive and Technological Solution of a One-Storey Apartment House at the Address : St. Chkalova, 36, P. Pishchanka, Novomoskovsk District of Dnipropetrovsk Region
Keywords: архітектурно-конструктивний розділ; об’ємно-планувальне рішення; об’єми земляних робіт; організаційно-технологічний розділ; охорона праці; технологічна карта; технологія робіт; architectural-constructive section; organizational-technological section; labor protection; technological map; technology of works; volumes of earthworks; volume-planning decision; КБВ