Розробка раціональних способів ведення вантажного поїзда на ділянці Нижньодніпровськ Вузол-Пʹятихатки - Арестенко, Олександр Ігорович (Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна, Дніпро, 2020)
UK: В магістерській роботі проведено аналіз факторів, що впливають на вибір раціонального режиму ведення поїзда. Розглянуто характеристики: тягова, струмова характеристика електровоза, характеристики електровоза в режимі рекуперативного гальмування, електротягові, швидкісна. За результатами розрахунків запропоновано використовувати запас кінетичної енергії для подолання підйомів, правильно вибирати швидкість початку гальмування, використовувати максимально можливі значення сил тяги.
Development of Rational Methods for Conducting a Vantage Trip to the Village Nizhnodniprovsk Vuzol - Pyatikhatki
Keywords: електровоз; тяговий двигун; тягові розрахунки; струм двигуна; режим управління; витрати електроенергії; режимні карти; electric locomotive; traction motor; traction calculations; motor current; control mode; power consumption; regime card; ВКР