Вибір раціонального конструктивно-технологічного рішення елементів монолітного залізобетонного каркасу громадської будівлі - Сітра, Есмеральду Де Жезуж Кая (Дніпровський національний університет транспорту ім. акад В. Лазаряна, 2020)
UK: В магістерській дипломній роботі проаналізовані особливості конструктивно-технологічних рішень елементів монолітних залізобетонних каркасів, зокрема конструкцій перекриттів. Опрацьовані варіанти конструктивно-технологічних рішень елементів монолітного залізобетонного каркасу громадської будівлі з перекриттями з монолітними плитами суцільного перерізу та монолітними плитами з пустотоутворювачами. На основі аналізу та співставлення при варіантному проектуванні визначено раціональне конструктивно-технологічне рішення каркасу запроектованої будівлі. Мета дослідження - визначити раціональне конструктивно-технологічне рішення елементів монолітного залізобетонного каркасу, на прикладі вибору раціонального конструктивно-технологічного рішення перекриття громадської будівлі у м. Дніпрі. Об’єкт дослідження - конструктивно-технологічні рішення монолітних залізобетонних каркасів будівель. Предмет дослідження - визначення раціонального конструктивно-технологічного рішення елементів монолітного залізобетонного каркасу, на прикладі громадської будівлі у м. Дніпрі. Методи дослідження - варіантне проектування, метод скінченних елементів.

EN: In the master's thesis the features of structural - technological design solutions of cast in situ reinforced concrete frame elements in particular of public building are analyzed. Variants of structural - technological design solutions of cast in situ reinforced concrete frame of a public building with solid slabs and slabs with hollow spaces are developed. On the basis of the analysis and variants comparison the rational rational structural - technological design solutions of building frame is defined. The purpose of the study is to determine the rational structural - technological design solutions of cast in situ reinforced concrete frame elements of public building in the city of Dnipro. The object of study - structural - technological design solutions of cast in situ reinforced concrete frame. The subject of the study is the definition of a rational structural - technological design solutions of cast in situ reinforced concrete frame, on the example of a public building in the city of Dnipro. Research methods - variant design, finite element method.
Selection of Rational Structural - Technological Design Solutions of Cast in Situ Reinforced Concrete Frame Elements of Public Building
Keywords: громадська будівля; монолітний залізобетонний каркас; перекриття; пустотоутворювачі; раціональне конструктивне рішення; cast in situ reinforced concrete frame; slabs; public building; hollow spaces; rational structural design solution; ВКР