Фінансово-економічні перетворення системи управління розвитком інвестиційної привабливості підприємств - Хорішко, Катерина Сергіївна (Чорноморський державний університет ім. П. Могили, ТОВ "ДКС Центр", Київ, 2016)
UK: У статті представлено фінансово -економічні перетворення системи управління розвитком інвестиційної привабливості підприємств, які складаються з набору чинників та процедур, які у підсумку забезпечують нарощування рівня привабливості підприємства для інвесторів.

RU: В статье представлены финансово-экономические преобразования системы управления развитием инвестиционной привлекательности предприятий, состоящих из набора факторов и процедур, которые в итоге обеспечивают наращивание уровня привлекательности предприятия для инвесторов.

EN: The article presents the financial and economic transformation of the management of the investment attractiveness of business enterprises, which consists of a set of factors and procedures that ultimately provide capacity of attractiveness for investors.
Финансово-экономические преобразования системы управления развитием инвестиционной привлекательности предприятий
Financial and Economic Transformation of the Management of the Investment Attractiveness of Enterprises
Keywords: інвестиційна привабливість; управління; інструментарій; менеджмент; инвестиционная привлекательность; управление; инструментарий; investment attractiveness; management tools; management; КФЕБ