Антропологічні виміри філософських досліджень № 24, 2023 - (:unkn) unknown (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2023)
UKR: У збірнику представлені наукові статті, що висвітлюють та осмислюють нові грані людського існування на початку нового тисячоліття. Окрема увага зосереджується на формах їх оприявнення та рефлексії у філософії науки, культури, техніки, мови. Збірник призначено для співробітників науково-дослідних організацій, наукових, науково-педагогічних та інженерних працівників, докторантів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів.

ENG: The collection includes the papers, which illuminate and comprehend new facets of human existence at the beginning of the new century. Particular attention concentrates on the forms of their manifestation and reflection in the science, culture, technology and language philosophy. The collection is intended for the research organizations employees, engineering employees, research and educational personnel, as well as for the doctoral candidates, postgraduates and for the higher school students.
Anthropological Measurements of Philosophical Research № 24, 2023
Keywords: наукові статті; нові грані; форми оприявлення; філософія науки; science articles; forms of manifestation; new facets; philosophy of science; КФУ