Моделювання електромагнітних процесів у тяговій мережі постійного струму - Сиченко, Віктор Григорович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2011)
UK: В статті розглядаються аспекти побудови моделі для дослідження електромагнітних процесів у тяговій мережі постійного струму.

RU: В статье рассматриваются аспекты построения модели для исследования электромагнитных процессов в тяговой сети постоянного тока.

EN: In this article the aspects of model construction for exploring the electromagnetic processes in the electrictraction DC network are considered.
Моделирование электромагнитных процессов в тяговой сети постоянного тока
Simulation of Electro-Magnetic Process in the Idc Electric Traction Network
В. Сиченко: ORCID 0000-0002-9533-2897
Keywords: тягова мережа; електромагнітні процеси; модель; амплітудно-частотна характеристика; тяговая сеть; электромагнитные процессы; модель; амплитудно-частотная характеристика; electric-traction network; electromagnetic processes; model; amplitude-frequency characteristic; КЕПЗ