Створення екологічного документального простору шляхом актуалізації бібліотечних фондів (з досвіду роботи Наукової бібліотеки Українського державного університету науки і технологій) (тези доповіді) - Долматова, Ніна Іванівна; Слищенко, Тетяна Анатоліївна; Скорченко, Ілона Володимирівна; Іванова, Тетяна Дмитрівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2022)
UKR: В роботі розглядаються питання актуалізації комплектування фондів в складних умовах сьогодення. Увагу зосереджено на вилученні морально-застарілих видань, а особливо тих, що несуть ворожий інформаційний вплив на суспільство, пропагують насильство та агресію.

ENG: The paper deals with the issues of updating the acquisition of funds in difficult conditions. Attention is focused on the withdrawal of obsolete publications, especially those that have a hostile informational impact on society, promote violence and aggression.
Creation of Ecological Documentary Space by Updating Library Funds (from the Experience of Work of the Scientific Library of the Ukrainian State University of Science and Technologies) (abstracts)
Keywords: університетська бібліотека; УДУНТ; бібліотечні фонди; репозитарій; відкритий доступ; користувачі; рекомендації МОН; university library; USUST; library funds; repository; open access; users; recommendations of the Ministry of Education and Culture; НБ