Гармонійний аналіз первинних напруги та струму нових типів електровозів змінного струму (препринт) - Міщенко, Тетяна Миколаївна; Босий, Дмитро Олексійович (Національний гірничий університет, Дніпропетровськ, 2012)
UK: Проведено гармонійний аналіз струмів електровозів змінного струму при різних значеннях струму навантаження. Розраховано деякі показники міжнародного стандарту якості електроенергії.

RU: Проведен гармонический анализ токов электровозов переменного тока при разных значениях тока нагрузки. Рассчитаны некоторые показатели международного стандарта качества электроэнергии.

EN: The harmonic analysis of currents of electric locomotives of alternating current is conducted at the different values of current of loading. Some indexes of international standard of quality of electric power are expected.
Гармонический анализ первичных напряжения и тока новых электровзов переменного тока (препринт)
Harmonic Analysis of Primary Tension and Current of New Electric Locomotives of Alternating Current (preprint)
Т. Міщенко: ORCID 0000-0001-6336-7350, Д. Босий: ORCID 0000-0003-1818-2490
Keywords: електровози змінного струму; дискретний; спектральний; гармонійний аналіз; коефіцієнт гармонійної складової; інтегральний показник гармонійного складу струму; электровозы переменного тока; дискретный; спектральный; гармонический анализ; коэффициент гармонической составной; интегральный показатель гармонической составной тока; electric locomotives of alternating current; discrete; spectral; harmonic analysis; coefficient harmonic component; integral index of harmonic component current; КІСЕ