Механізм та методи діагностики фактичного стану економічного потенціалу підприємства (препринт) - Железняк, Вікторія Валеріївна; Шило, Лілія Анатоліївна; Пікуліна, Надія Юріївна (Видавництво ТОВ «ДКС Центр», Київ, 2011)
UK: Стаття присвячена дослідженню підходів та методів, а також математико-статистичного інструментарію для проведення діагностики економічного потенціалу. В статті розглянуті погляди сучасних науковців стосовно можливості застосування окремих методів. Запропонований механізм проведення діагностики фактичного стану економічного потенціалу підприємства та структурна схема етапів його реалізації.

RU: Статья посвящена исследованию подходов и методов, а также математико-статистического инструментарию для проведения диагностики экономического потенциала. В статьи рассмотренные взгляды современных научных работников относительно возможности применения отдельных методов. Предложенный механизм проведения диагностики фактического состояния экономического потенциала предприятия и структурная схема этапов его реализации.

EN: The article is devoted research of approaches and methods, and also matematiko-statistical to the tool for the leadthrough of diagnostics of economic potential. In the articles considered looks of modern research workers are in relation to possibility of application of separate methods. Offered mechanism of leadthrough of diagnostics of the actual state of economic potential enterprises and flow diagram of his implementation phases.
Механизм и методы диагностики фактического состояния экономического потенциала предприятия (препринт)
Mechanism and Methods of Diagnostics of the Actual State of Economic Potential of Enterprise (preprint)
В. Железняк: ORCID 0000-0002-0224-4178; Л. Шило: ORCID 0000-0003-3235-1377
Keywords: потенціал; економічний потенціал; методи діагностики економічного потенціалу; потенциал; экономический потенциал; методы диагностики экономического потенциала; potential; economic potential; methods of diagnostics of economic potential; КФЕБ; КОІО