Теорія розливання та кристалізації сталі - Синегін, Євген Володимирович; Рубан, Володимир Олександрович; Журавльова, Ірина Володимирівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2024)
UKR: В навчально-методичному виданні викладено рекомендації до вивчення дисципліни «Теорія розливання та кристалізації сталі», наведені рекомендації до самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни та методичні вказівки для виконання практичних завдань. Навчально-методичні рекомендації призначені для опанування освітньої компоненти «Теорія розливання та кристалізації сталі» за спеціальністю 136 «Металургія» для ОПП «Технології та обладнання виробництва металів і сплавів» освітнього рівня бакалавр.
Електронне видання Є. Синегін: ORCID 0000-0002-9983-3971; В. Рубан: ORCID 0000-0002-6617-296X
Keywords: навчально-методичні рекомендації; практичні занятт; металургія; розливання сталі; формування кристалічних форм; гідродинамічні характеристики; паспорт розливки; 1968; КМЧС; TECHNOLOGY; TECHNOLOGY::Chemical engineering; TECHNOLOGY::Chemical engineering::Metallurgical process and manufacturing engineering