Вісник куратора, № 60, (листопад 2019 р.) - (:unkn) unknown (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2019)
UKR: Видання має на меті допомогти викладачам, які є слухачами «Школи куратора». Висвітлюються напрямки роботи з молоддю, пропонуються орієнтовні плани виховної роботи, надається цікава інформація для проведення бесід в групах, тощо.

RUS: Издание имеет цель помочь преподавателям, которые являются слушателями «Школы куратора». Освещаются направления работы с молодежью, предлагаются ориентировочные планы воспитательной работы, предоставляется интересная информация для проведения бесед в группах и т. п.
Вестник куратора, № 60, (ноябрь 2019 р.)
Keywords: ДНУЗТ; куратор; студент; організація виховної роботи; ДНУЖТ; организация воспитательной работы