Материалы V Международной научно-практической конференции Электрификация транспорта «Трансэлектро-2011» - (:unkn) unknown (ДНУЗТ, 2011)
RU: В сборнике представлены материалы V Международной научно-практической конференции «Электрификация транспорта ТРАНСЭЛЕКТРО-2011», которая состоялась 19 – 21 декабря 2011 г. в г. Днепропетровск, Украина. Сборник предназначен для научно-технических работников железных дорог, предприятий транспорта, научных организаций, преподавателей и ученых высших учебных заведений, аспирантов и студентов.

UK: У збірнику представлені матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Електрифікація транспорту ТРАНСЕЛЕКТРО-2011», яка відбулася 19 - 21 грудня 2011 р. в м. Дніпропетровськ, Україна. Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, наукових організацій, викладачів і вчених вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів.

EN: Proceeding of the International Scientific Conference Electrification on Transport "Transrlrctro - 2011" It was 19-21 Desember 2011 in Dnipropetrovsk, Ukraine. Collection was written for science - educational workers of railways, transport enterprizes, science organizations, teachers, docents, aspirants, and students.
Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції Електрифікація транспорту «Транселектро-2011»
Proceedings of the V International Scientific Conference Electrification on Transport «Transelectro - 2011»
Keywords: конференция; конференція; conference; электрификация транспорта; електрифікація транспорту; electrification of transportation; ДНУЗТ; ДНУЖТ; DNURT