Перешкоди правової охорони інтелектуальної власності в міжнародному вимірі - Гордєєва, Інна Олександрівна (Національний авіаційний університет, Київ, 2023)
UKR: Дослідження спрямовано на виявлення та аналіз специфічних проблем із набуття та охорони прав інтелектуальної власності в умовах воєнного стану в Україні з точки зору міжнародного співробітництва та партнерства.

ENG: The research aims to identify and analyze specific issues related to the acquisition and protection of intellectual property rights in the context of a state of emergency in Ukraine, from the perspective of international cooperation and partnership.
Obstacles to the Legal Protection of Intellectual Property in the International Dimension
І. Гордєєва: ORCID 0000-0002-2019-2527
Keywords: інтелектуальна власність; авторське право; суміжні права; права інтелектуальної власності; військовий стан; міжнародний вимір; угода TRIPS; intellectual property; copyright; related rights; intellectual property rights; state of emergency; international dimension; TRIPS Agreement; КІВтаУП (ІПБТ)