Гальмівний циліндр з кулько-гвинтовою передачею - Кебал, Юрій Вікторович; Палій, Юрій Федорович; Пшенько, Валерій Олександрович; Неклеса, Алла Іванівна (ДП «Український інститут промислової власності», Київ, 2018)
UKR: Гальмівний циліндр з кулько-гвинтовою передачею має корпус, поршень, пружину, причому авторегулятор величини виходу штока виконано з кулько-гвинтовою передачею.
Keywords: МПК B60T 17/08; кулько-гвинтова передача; поршень; пружина; патент; КВВГ