Витривалість як фізична якість. Алгоритм самостійної бігової підготовки для здобувачів вищої освіти : методичні рекомендації для самостійної підготовки до складання здобувачами вищої освіти тестових завдань з бігу на довгі дистанції - Дорош, Віра Анатоліївна; Лутаєва, Надія Валентинівна (Український державний університет науки і технологій, 2022)
UKR: Методичні рекомендації призначені для самостійної бігової підготовки до складання здобувачами вищої освіти тестових завдань з бігу на довгі дистанції за програмою вибіркової дисципліни «фізичне виховання» та участі в масових легкоатлетичних змаганнях за умов надбання достатнього рівня фізичної підготовленості.
В. Дорош: ORCID 0000-0002-5258-7283; Н.Лутаєва: ORCID 0000-0003-3222-815X
Keywords: методичні вказівки; фізичне виховання; біг на довгі дистанції; 1780; КФВ