Нечеткие модели и методы анализа и выбора управлений режимами работы электротяговых сетей - Доманская, Галина Анатольевна; Доманский, В. В. (ДВГУПС, Хабаровск, 2010)
RU: В статье предложен подход к реализации энергосберегающих технологий тягового электроснабжения железных дорог, использующий нечеткие модели и методы анализа и выбора управлений.

UK: У статті запропонований підхід до реалізації енергозберігаючих технологій тягового електропостачання залізниць, що використовує нечіткі моделі і методи аналізу і вибору управлінь.

EN: In article approach is offered to realization of energy conservation technologies of hauling power supply of railways, using unclear models and methods analysis and choice of managements.
Нечіткі моделі і методи аналізу і вибору управлінь режимами роботи електротягові мереж
Г. Доманская: ORCID: 0000-0002-5746-299X
Keywords: энергосберегающие технологии; тяговое электроснабжение железных дорог; управление; енергозберігаючі технології; тягове електропостачання залізниць; управління; energy conservation technologies; hauling power supply of railways; managements; КЕОМ