Інструкція щодо перевірки індексації наукових журналів у базі даних рефератів та цитування рецензованої літератури Scopus (презентація) - Савельєва, Олена Андріївна (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпро, 2016)
UK: Презентація розглядає різні засоби щодо перевірки індексації наукових журналів у базі даних рефератів і цитування рецензованої літератури Scopus.

RU: Презентация рассматривает различные способы проверки индексации научных журналов в базе данных рефератов и цитирования рецензируемой литературы Scopus.

EN: The presentation is at the Instructions for checking of scientific journals indexing in Scopus database of abstracts and citations of peer-reviewed literature.
Инструкция по проверке индексации научных журналов в базе данных рефератов и цитирования рецензируемой литературы Scopus (презентация)
Instructions for checking of scientific journals indexing in Scopus database of abstracts and citations of peer-reviewed literature (presentation)
Савельєва О. А. Інструкція щодо перевірки індексації наукових журналів у базі даних рефератів та цитування рецензованої літератури Scopus [Електронний ресурс] / О. А. Савельєва // SlideShare. – Режим доступу: http://www.slideshare.net/diitlib/scopus-62142886, вільний. – Назва з екрану. – Укр. мова. – Перевірено: 24.05.2016.
Keywords: Scopus; журнал; journal; база даних; база данных; database