Феноменологія статі (препринт) - Хміль, Володимир Васильович (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2011)
UKR: В статті аналізуються гендерні проблеми з позицій широкого цивілізаційного підходу та виявляються методологічні труднощі в аналізі фемінного та маскулінного в постмодерністській літературі.

RUS: В статье анализируются гендерные проблемы с позиций цивилизационного подхода, который показывает методологические трудности в анализе феминистского и маскулинного.

ENG: Gender problems in terms of general civilization approach have been analyzed as well as methodological difficulties in the masculinity-feminity analysis in post-modernist literature have been defined in the article.
Феноменология пола (препринт)
В. Хміль: ORCID 0000-0003-4710-6681
Keywords: гендер; фемінне; маскулінне; сім’я; біопсихічне; фемининное; маскулинное; семья; биопсихические; gender; feminine; masculine; family; biopsyhichne; КФС