Конструкція для переведення рухомого складу з однієї колії на іншу (патент 124987) - Гончар, Тимур Сергійович; Алексеєнко, Дмитро Володимирович; Губар, Олексій Васильович (ДП «Український інститут промислової власності», Київ, 2018)
UKR: Конструкція для переведення рухомого складу з однієї колії на іншу, яка складається з перевідного механізму; прямолінійної рамної рейки, криволінійної рамної рейки, криволінійного вістряка; прямолінійного вістряка, прямих рейок, зовнішніх рейок, контррейки. Рух на бокову колію забезпечується випресованими рейками, з'єднувальна рейка виконана з плавним підвищенням, яке забезпечується розкладкою спеціальних шпал.
О. Губар: ORCID 0000-0001-8683-5372
Keywords: МПК E01B 7/14; залізничний транспорт; рухомий склад; патент; КККГ